כאב ראש אצל ילדה......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/03/2022 | 16:24 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 3 התלוננה לאחרונה 3 פעמים על כאב ראש שמתי לב כאשר התלוננה היה לה נזלת כבדה באף שלא יורדת יש לה בעיה בצינון הוא נתקע פנימה הינו פעם אצל אף אוזן גרון ואמר שיש לה כנוניות וסתימה אפית טפלנו חודש וכל פעם כאשר היא מצוננת זה נתקע פנימה והיא נראת עייפה ואומרת כאב הראש בעיקר מאחורה רוב בפעמים ולפעמים מצביעה על מקומות שונים בראש לא יודעת נכנסתי ללחץ בגלל כאב ראש ומפחדת שיהיה משהו מסוכן שאני מפספסת בדיקת ראייה תקינה מחכה לאף אוזן גרון כאשר היא תחילם עכשוי יש לה סתימה אפית רצינית של נזלת תקועה והתלוננה פעמיים על כאב ראש תוך שהיא נראית לא חיונית מהנזלל אפילו העיניים שלה כאילו מנוזלות ובבוקר יש הפרשה אשמח לחוות דעת שלך האם כאב ראש תמיד מצביע על דברים חמורים

שלום נזלת היא סיבה מצויינת וסבירה לכאבי הראש ודברים בעייתים מאד לא סבירים. תמיד ניתן ללכת לרופא הילדים לבדיקה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים