צליל(?) באוזן של ילד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/03/2022 | 18:01 | מאת: לי

שלום דוקטור. בני בן 6 מנוזל כבר כשבוע, קצת יותר. היום שכב בסלון וצפה בטלוויזיה, כשלפתע התלונן על צליל באוזניים, לא זוכרת את אופן התאור, אך הבנתי שמדבר על משהו כמו טנטון. לאחר כחצי דקה(אולי פחות) חלף. לא מתלונן יותר וכששאלתי אמר שהכל רגיל. האם יכול להיות תחושת טנטון חד פעמית? אולי בל הגולשים באף או לחץ על האוזן כששכב? האם לדעתך בכל זאת לגשת לבדיקה? תודה

שלום קשה לדעת מה הרגיש הילד ומה הסיבה לכך . תופעה קצרה וזמנית לרוב חסרת חשעבות במידה והתלונות נשנות רצוי להגיע לבדיקת רופא אאג ואחכ גם בדיקת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים