דלקת אוזניים חוזרת בגיל 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/02/2022 | 15:16 | מאת: דריי

היי דר׳, הבת שלי בת 5 עם היסטוריה של דלקות אוזניים חוזות בחורף. עם השנים התדירות ירדה וכרגע אנחנו עומדים על כ-2-3 דלקות בשנה. בתחילת החודש חטפה סטרפ׳ עם שיעול ונזלת, פיתחה דלקת אוזניים. טופלה במוקסיפן.כמה ימים אחרי שסיימה את הטיפול חטפה שוב צננת עם המון נזלת, ליחה ושיעול ושוב חטפה דלקת אוזניים וקיבלה אוגמנטין. כרגע היא ביום האחרון של הטיפול התרופתי והבוקר התלוננה על כאב אוזניים שוב. היא עדיין מנוזלת ומשתעלת. איך יתכן שאיגמנטין לא עוזר?! אני מיואשת והיא ממש מסכנה! מה לדעתך הדבר הכי נכון לעשות במקרה כזה? כפתורים? לחכות?

שלום רב עדיין מוקדם לומר שנדרש טיפול נוסף . רוי יהיה לעשות בדיקת שמיעה ניתוח כפתורים נשמר למצבים ממושכים יותר או כאשר יש הפרעה שמיעתית

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים