ניתוח להקטנת שקדים והוצאת שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/02/2022 | 11:55 | מאת: רבקה

דר שלום, הבת שלי בת 2.10 שנים אמורה לעבור בעוד 6 ימים ניתוח להקטנת שקדים והוצאת שקד שלישי. בשבוע האחרון גם אני וגם בעלי בגלל כאבי גרון עשינו משטח ויש לנו חיידק. התייעצתי עם המנתח והוא המליץ שהילדה תתחיל לקחת צפורל למניעה 5 מג אחת ליום 5 ימים לפני. יש לציין שהילדה שלי מרגישה טוב למעט צינון שהפסיק לפני יומיים. הניתוח הזה כבר נדחה בעבר בגלל מחלות חום של הילדה. מה דעתך? האם ניתן לקיים את הניתוח בתנאים האלו?

שלום רב כל עוד לילדה עצמה אין תסמיני של חום גבוה, קושי בבליעה ושיעול אזי אין ממש מניעה מניתוח.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים