שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/12/2021 | 09:31 | מאת: מיכל

שאלה נוספת אם אפשר בבקשה- לפני כשבועיים ראינו לראשונה נוזלים באוזניים והם מפריעים לשמיעה . במידה ויהיה שיפור עצמוני, תוך כמה זמן הוא אמור לקרות? מה הזמן הסביר לכך? ומה הסיכוי סטטיסטית שאכן יהיה שיפור עצמוני ללא צורך בכפתורים? גיל 3 וחודשיים. תודה רבה ויום טוב .

שלום שבועיים זה פרק זמן קצר מאד והחלט רצוי להמתין לשיפור עצמוני. רצוי להמתין בסביבות 1-2 חודשים במדיה ועדיין נזולים אזי לבצע בדיקת שמיעה. אם התחושה שהשמיעה ירודה מאד כבר כעת אזי לקצר את זמן ההמתנה עד בדיקת השמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים