הפרשה "חומה אדומה" מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/12/2021 | 16:24 | מאת: לי

שלום.בני בן 6 לא סובל בד"כ מאוזניים. כבר מספר שבועות לסרוגין עם ליחה,מעט שיעול נזלת שהיתה ירוקה, היה במעקב אצל רופאת המשפחה. בלילה כאב חזק באוזן שחלף עם נורופן. הבוקר רופאה (מחליפה לרופאה הקבועה) נתנה דזורן ל5 ימים ואנטיביוטיקה לשבוע. בבוקר הבנו שיש הפרשה בצבע אדום כהה.. מהאוזן (חשבנו שנמרח לו שוקולד...או קטשופ..) וגם עכשיו, כמה שעות אחרי תחילת טיפול מעט מפריש.הרופאה אמרה שזאת הדלקת ולא "נבהלה". קראתי בגוגל....שזה אומר שיש נקב בעור התוף?.. אני מאוד נבהלתי. האם יש צורך לגשת לרופא אף אוזן גרון?האם בדחיפות? תודה.

שלום לא ברור מה את מתארת. קרוב לודאי שיש דמם קל בהפרשה וזאת הסיבה לשינוי הצבע. עם הטיפות האוזן משתפר וניתן לראות יותר טוב את מקור הבעיה. חשוב למנוע כניסה של מים בזמן הטיפול .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים