גיחוך בגרון חוות דעת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/12/2021 | 15:52 | מאת: אמא

בת שלי בת 10 בריאה בדרך כלל לפני שובעיים חלתה בקורונה ועבר בשלום לא היה לה שיעול מאז שמתי לב ולא יודעת אם זה היה לפני ואני לא שמתי לב יש לה גיחוך בגרון כל כמה זמן לא הרבה אבל יש לה כמה פעמים טובים ביום היא אומרת שהיא מרגישה שיש לה לכלוך בגרון אולי היא מתכוונת ליחה קצת מודאגת ולחוצה הטם מצביע על בעיה חמורה

שלום יתכן וחלק מהתסמינים שנותרו מהמחלה החריפה והרבה פעמים יחלפו לבד. מדאיג זה לא בדכ רצוי ראשית לפנות לרופא הילדים ובמידה והתסמינים נמשכים בשבועות הקרובים גם לרופא אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים