צילום נזופרינקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/12/2021 | 23:52 | מאת: נעמי

שלום דר, עשינו צילום בשאלה של שקד שלישי. בממצאי הצילום נרשם בין היתר: טכנית קושי בתיאור האורופניקס והלרינקס. יתכן מישני לבליעה. הרטרו פרינקס לא מעובה. היצרות סובגלוטית סימטרית. אשמח להבין מה המשמעות של הממצאים.. תודה

שלום רב מראש הצילום הנ"ל אינו מוצלח במיוחד או חיוני . במקרה שלכם עוד היו בעיות טכניות כך שעוד יותר קשה להסיק מסקנות. יש לחזור לרופא השולח ולברר איתו את הסיבה לשליחה לצילום ולדון על התוצאות

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים