תרסיס אף שגורם להתעטשות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/11/2021 | 21:16 | מאת: דקלה

שלום קיבלנו תרסיס אף אוואמיס . כל פעם שאני שמה אותו לילד הוא גורם לו להתעטשות מיד אחרי הריסוס. האם זה אומר שהתרסיס לא ניספג באף ובעצם הילד לא קיבל את התרופה? יש מה לעשות כדי למנוע את ההתעטשות הזאת? תודה .

שלום דקלה מוזר זאת בדרך כלל אינה תופעה שכיחה בשימוש בתרסיס. אולי יש לו אישזהיא אי נוחות / רגישות עם תרסיסים בכלל. בכל מקרה ניתן לנסות תרסיס אחר למשל STERONASE אולי יש משהו בתרכיב של אוומיס שגורם להתעטשות (כאמור לא שכיח)

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים