ליחה לילדה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/10/2021 | 18:21 | מאת: אמא מודאגת

שלום יש לה בת שלוש חלתה לפני שבועיים שיעול ונזלת ללא חום חיונית ונעזרתי בסירופ טבעי השיעול והנזלת עברו אך אנחנו אחרי שבועיים ויש לה ליחה תקןעה ששומעת את הרעש שלה דווקא כאשר קמה בבוקר וכאשר שהיא בוכה...הילדה חיונית מלא חיים אין חום או שיעול מתמיד.. כל פעם שהיא נדבקת בוירוס של שיעול או נזלת הליחה נשארת להרבה זמן אחרי .. לפני שנה היא אובחנה אצל מומחה אך אוזן גרון היפרטרופיה של קונכיות תחתונת משני צדדים ונזלת שקופה מרובה ללא עדות לפילופים וקיבלה טפול למשך חודש . אני מרגישה כאילו יש לה נזלת אחורית תמיד האף שלה מפנים יש בתוכו לכלוך שלא יוצא מה עליי לעשות כדי להיפטר מהליחה שכל פעם חוזרת ונדבקת איתה במהלך היום לא מבחינה אותה רק בבוקר או כאשר בוכה שומעת את הרעש הזה של הליחה בגרון או מתחת לגרון אין קוצר נשימה או התמצאות האם יש משהו מסוכן בזה אשמח לחוות דעת

22/10/2021 | 18:24 | מאת: אמא מודאגת

רוצה להוסיף שלשום היא עודדתי אותה לירוק את הליחה והיא הייתה בצבע ירוק כמו נזלת של האף כאשר הילדים חולים אבל באף שלא לא יורד נזלת

ניתן לתת תרסיס אפי סטירואידלי ולפנות לרופא הילדים לצורך אפשריות טיפול לשיעול והליחה

06/11/2021 | 22:33 | מאת: ענבר

איזה תרסיס אפי סטריאודלי למשל? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים