ענבל ארוך ופצעים בפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/10/2021 | 19:27 | מאת: דן

שלום רב, אני בן 17 וכבר תקופה יש לי ענבל ארוך ופצעים אדומים בגרון. הפצעים אינם כואבים או מפריעים והם בגודל קטן יחסית. בנוסף לכך, השקדים נפוחים ולא בצבע אחיד לגמרי. יש לציין גם שהאזור מאחורי הענבל אינו חלק ויש בו מאין גבעה כזו. אין כל סימן על הלשון או באזור הקדמי של חלל הפה. רציתי לדעת האם יש צורך לחשוש או האם נתונים אלו עלולים להעיד על מחלה מסוימת. אודה מראש.

13/10/2021 | 19:29 | מאת: דן

בנוסף לכך, יש לי גם צורך לכחכח בגרון לעיתים תכופות ויש לי אסטמה אם יש לזה משמעות בעניין זה.

שלום דן אתה כנראה צריך פחות להתבונן בגרון שלך בצורה כל כך עקבית. במידה ויש לך תלונות של אי נוחות כאבים וכו גש לבדיקה של רופא

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים