הפרשה מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/09/2010 | 16:07 | מאת: גל

ביתי בת 3 חודשים. יונקת בהנקה מלאה. מזנ יומיים ישנה הפרשה יבשה בצבע צהבהבה מאוזנה הימנמית. אין חום. האם מדובר בדלקת? האם הנקה בשכיבה עלולה לגרום לדלקות אוזניים? תודה.

שלום גל זה נשמע כמו הפרשה תקינה של האוזן. במידה ואין חום והלדה שקטה ומתנהגת כרגיל מאד לא סביר שמדובר בדלקת. האכלה בשכיבה פחות רצויה כוון שזה מעלה במקצת את הסיכון לדלקות אוזניים ( בעיקר האכלה ע"י בקבוק). כעיקרון הנקה מגנה מפני זיהומים שונים , כולל דלקות אוזניים בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים