תרסיס אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/09/2021 | 20:32 | מאת: קרן

שלום דר האם יש תועלת בשימוש באבאמיס בגיל 3 לטיפול בפוליפ\ שקד שלישי מוגדל? אם כן, אשמח להבין במה מתבטאת התועלת? והאם כאשר מפסיקים את הטיפול הכל חוזר לקדמותו? אז במה הועלנו? תודה רבה וחג שמח

שלום רב בהחלט יכולה להיות תועלת מהשימוש בתרסיס. זה לא קורה אצל כל הילדים אך בחלקם יש שיפור בתסמינים. בהפסקת התרסיס התסמינים יחזרו קרוב לודאי. התועלת היא בהבנה האם יש שיפור באיכות החיים כאשר האף פתוח יותר דבר שיכול לכוון לשימוש ממושך בתרסיס או לניתוח לשקד שלישי. מתישהו תהיה דעיכה טבעית בתסמינים והשקד השלשי כבר לא יהווה בעיה. לרוב זה קורה סביב גיל 6-7 שנים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים