אדנואיד מוגדל ומעבדת שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/09/2021 | 01:40 | מאת: דפנה

שלום דר אדנואיד מודגל בבן 3 עם חשד להפסקות נשימה בשינה- 1. מה פרק הזמן שבו מוגדת הפסקת הנשימה? 3 שניות זאת הפסקת נשימה? 2. האם ניתן לעשות לילד מעבדת שינה ביתית? יש מכשיר כזה שבודק הפסקות נשימה בבית? תודה רבה

שלום גם 3 שניות זאת הפסקת נשימה בשלב זה בדיקות שינה ביתיות הם החל מגיל 12 שנים וכל השאר בגילאים הצעירים חייבים לעשות את הבדיקה במעבדת השינה אפשר לעשות הקלטה של השינה בוידאו למספר דקות זה כמובן לא מדויק כמו מעבדת שינה ומייצג את כל הלילה אך בהחלט נותן רמיזה והרבה יותר קל לביצוע קיימות אפליקציות רבות בסלולרי לאבחון דום נשימה רמת הדיוק לא תמיד הכי גבוה וזאת גם בעיה לשים את הטלפון ליד הילד כל הלילה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים