מחדד את שאלתי דר״…..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/09/2021 | 11:53 | מאת: יוסי

תודה דר על המענה.. אני יחדד את השאלה שלי.. האם זה שהרקמה הלימפטית אצלי מוגדלת זה מעלה את הסיכון לכך שיהפוך לממאיר? שאתה מתכוון כל רקמה יכולה להפוך לממאירה אתה מתכוון אפילו סתם רקמה רגילה שברגל נגיד? תודה ושנה טובה ומוצלחת.

03/09/2021 | 13:03 | מאת: יוסי

כדי שתבין למה אני מתכוון - יש לי הרי רקמה למפטית מוגדלת כמו שקד שלישי של ילדים שמוגדל. (שיצא בביופסיה שפיר לחלוטין)האם הסיכון אצלי מכוון שאני בוגר בגיל 33 ונמצאה אצלי ההגדלה הזו ,הוא עולה בסיכון לממאירות ויכול להתפתח אצלי לממאיר ?או שהאם הסיכון מבחינה תיאורטית להתפתחות סרטן באיזור הוא אותו סיכון כמו אצל ילד ?

03/09/2021 | 16:04 | מאת: יוסי

אני ינסה לחדד שוב כי ממש חשוב לי לקבל תשובה שאבין. האם הסיכון שדיברת שהוא נמוך ביותר הוא סיכון שאתה מתכוון לכלל בני האדם לפתח באיזור הזה סרטן, או שהוא סיכוי שמדבר עליי ספסציפית עצם זה שיש לי שקד שלישי מוגדל בעצם הסיכוי יותר גבוה משל שאר האנשים?ההגדלה בעצם יכולה לגרום לסרטן בהמשך?מממש מודה לך על התייחסותך, יש לי שאלות קצת הזויות אבל נורא חשוב לי להבין מה מצבי.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים