היפוטרופיה רקמה למפתית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/08/2021 | 20:56 | מאת: לינוי

שלום רב ד׳׳ר….. שמי לינוי בת 29 ….לאחר סיטי ראש ומערות פנים קיבלתי אבחנה של היפוטרופיה רקמה לימפתית בנזופרניקס. ניגשתי לרופא אאג , והוא המליץ על דגימה מהממצא. שאלתי היא -כיצד זה מתבצע בדר״כ מה הנוהל במקרה כזה, האם מנתחים וכורתים את הממצא ושולחים לבדיקה פתלוגית בהרדמה כללית? או שמבצעים ביופסיה בהרדמה מקומית? במה זה תלוי? תודה רבה…..

שלום תלוי מאד במטופל. בהחלט ניתן לעשות ביופסיה בהרדמה מקומית אך נדרש שיתוף פעולה . בביופסיה נלקחה דגימה קטנה ולא נעשית כריתה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים