עוד שאלה אחת ברשותך בהמשך למה ששאלתי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/08/2021 | 17:48 | מאת: אמא לילדה

שלום רב, קודם כל תודה על תשובתך ויש לי עוד שאלה כאמא דאגנית מאד. הילדה עד עכשיו מתלוננת שיש לה גירוי, שורף סוג של כאב באף ובלוע והיא גם מכחכחת לפתע מה שלא היה לפני הבדיקה.. הילדה נבדקה גם עם מראה קטנה כלפי מעלה (בנוסף למראה יותר גדולה כלפי מטה) , האם המראה כלפי מעלה נכנסת פנימה ונוגעת באיברים בתוך האף או בשקד השלישי לפי מה שקראתי באינטרנט או שהמראה מרוחקת מכל האיברים ורק בכדי לצפות בלבד. לפני הבדיקה לא היה לה את התופעות האלה.. . תודה על תשובתך זה חשוב לי כאמא להרגעת הנפש והפחד של, אתה תופעות לוואי שכיחות לבדיקה או שלא. תודה רבה מראש.

לא אמורה להיות בעיה בעקבות הבדיקה בטח לא כזאת שתמשך מעבר לשעות בודדות

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים