בדיקת רופא אף אוזן גרון עם מראה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/08/2021 | 15:36 | מאת: אמא לילדה

שלום דר', הייתי היום עם בתי בת 11 אצל אף אוזן גרון בגלל בעיה מסוימת שבדק אותי עם מראה שמסתכל כלפי מטה ולאחר מכן לקח מראה קטנה יותר להסתכל כלפי מעלה. כעבור שעה אמרה לי שהיא מרגישה תחושה של שריפה בגרון וקושי בבליעה שלא היה קודם האם זה תופעות לוואי של הבדיקה הזאת ומתי אמור לעבור? ועוד שאלה חשובה לי האם המראה שמסתכלים כלפי מטה נוגעת במיתרי הקול ? לאיזה עומק היא נכנסת? לגבי המראה הקטנה שמסתכל כלפי מעלה האם הוא מכניס אותה לבפנים עמוק? אנא תשובתך אני בחרדה מהבדיקה הזאת לילדה. תודה רבה לך מראש,

שלום יכול להיו שהמראה הייתה חמה וגרמה לגירוי נקדותי בחך . בכל מקרה אמור לחלוף במהרה במידה ולא לחזור לרופא שבדק אותה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים