פטריה באוזניים לתינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/08/2021 | 13:59 | מאת: אמא

מזה חודשיים יש לביתי בת ה-1.9 דלקות אוזניים נון סטופ. יש לה כעת נקבים בעור התוף והפרשה תמידית. עשו לה משטח אוזן ומצאו פטריה. הרופא המליץ על איפות אגיסטן כל 6 ש למשך חודש. האם אפשר לתת במרווח גדול יותר בלילה? בנוסף,לא דיבר איתנו על מניעת הרטבת האוזן. זה חשוב? לא מצליחה לשים אטמים

שלום רב זהו טיפול מוגזם לפטרת של האזוניים. אגיסטן מספיק לתת פעם ביום מסקימום פעמיים ואין צורך לרוב לטיפול של מעל לשבוע. באופן כללי טיפול באגיסטן לא רצוי באנשים עם נקבים באוזניים. בהחלט רצוי למנוע כניסה של מים.

15/08/2021 | 16:01 | מאת: אמא

לגבי כניסת מים- ניסיתי הכל- צמר גפן, אטם, להשתמש בכוס לניקוי ושתסתכל למעלה- כלום לא עובד. היא מוציאה ולא מסתכלת למעלה.הדרך היחידה היא לא לחפוף לה… יש איזה טריק שיכול לעזור? לגבי ההנחיות שלך- מה לעשות? למי להקשיב?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים