אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/09/2010 | 14:44 | מאת: אמא מודאגת

שלום דוקטור, בני בן השלוש עבר ניתוח שקדים ופוליפים לפני שבוע. אוכל מעט שותה מעט אבל מה שמטריד בעיקר זה התקפים של כאבי אוזניים שממש משתקים אותו כשזה מגיע הוא צורח וממש רועד מכאב. רציתי לשאול אם יש טיפול והאם זה דבר צפוי אחרי הניתוח או שמא עלי לפנות לבירור רפואי מעמיק.... (רופא המשפחה בדק את האוזניים ואמר שהן בסדר) אודה על תשובה מהירה אמא

שלום הכאב קרוב לודאי מוקרן מהגרון (זאת הסיבה שהאוזניים נראו תקינות), תופעה שכיחה לאחר ניתוח שקדים. כדאי להשתמש במשככי כאבים בעת הצורך. אין צורך בטיפול נוסף . בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים