שקד שלישי לבת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/08/2021 | 13:58 | מאת: מיה

באבחון אנדוסקופי נמצא שהוא חוסם 2/3 ממעבר האוויר. התינוקת חולה בלי הפסקה, נוחרת ויש לה גם הפסקות נשימה הומלץ לנו על טיפול במשאף סטרואידים למשך חודש, ואם לא יעזור אז ניתוח. לא שדה לתת סטרואידים, רק כדי להחליש את הגוף ובסוף לנתח. האם ישנה באמת הצלחה בטיפול זה שיכולה לחסוך ניתוח? האם שניהם לא מסוכנים בגיל כה צעיר?

שלום לחלק מהילדים הטיפול הנ"ל משפר את התסמינים. השיפור קורה כל עוד משתפרים בתרסיס וכאשר מספיקים אותו לרוב יש הישנות . אך מאידך ניתן להשתמש בתרסיס זה לתקופות ארוכות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים