דלקת גרון חיובית שחוזרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/08/2021 | 12:16 | מאת: מר אדון

אשמח לדעת מה לעשות עם בני בן 13 שסובל מכאבי גרון אחרי שגומר אנטיביוטיקה עובר חודש ועוד פעם סובל מהגרון פעם היינו אצל רופא אף אוזן גרון שאחרי טיפול באנטיביוטיקה אם היתה חוזרת הדלקת היה מורח את הגרון בחומר חום מספר פעמים וכך הדלקת נעלמה לחלוטין לתקופה ארוכה האם ידוע לך מה זה החומר שמרח (הרופא עזב את העיר שלנו) אם הבן שלי רגיש לפניצילין האם רוליד זו אופציה נכונה?

לא מכיר את החומר המדובר רוליד זאת אופציה רעה לטיפול הדלקת לע של סטרפטוקוקים עדיף לתת קלינדמיצין או דלצין C דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים