בלוטות לימפה לתינוק תודה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2021 | 18:23 | מאת: חן

שלום הילד לי בן שנה וארבעה חודשים אחרי מחלת חום ודלקת בגרון שמתי לב היום כשנגעתי לו בצוואר שיש לו המון בלוטות בצידי הצוואר קטנות ממש שאני מעבירה את היד מרגישה הרבה בליטות כאילו בנוסף יש איזה 2 שהם יותר גדולות אבל לא ממש בצוואר מאחורה בקו האוזן לכיוון הראש האם מצריך בדיקה?

שלום בלוטות למפה מוגדלות שכיחות מאד בילדים בטח אחרי מחלת ורובם המוחלט חסר משמעות קלינית. למען השקט הנפשי ניתן לפנות לרופא הילדים שיאשר זאת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים