פוליפ באף שזה פלט החוצה בשבוע האחרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/06/2021 | 17:21 | מאת: אבי

לבן שלי יש לו פוליפ באף הוא בן 10 . הפוליפ פולט החוצה כמעט מגיע לפה והוא מדמם. הרופא אמר שצריך לעשות ct כדי לשלול שהוא יוצא מהמוח. התור לct בסוף החודש .. וזה כל יום יוצא יותר החוצה האף נפוח מאוד ומדמם מה לעשות האם לחכות לסוף החודש לעשות את ה ct או לפנות לבית חולים ?? אין כאבים אצלו רק שזה פולט באופן מהיר ומדמם מתוכו של הפוליפ.

ערב טוב מהתיאור שנמסר יש לבצע את ה CT בהקדם כדי להגיע לאבחון הנכון ולהציע גם טיפול מותאם . אין שום הצדקה לחכות עד סוף החודש לביצוע CT זאת בדיקה זמינה שצריכה להעשות תוך מספר ימים. זה תפקיד הרופא המטפל להציג את הדחיפות ולדאוג לביצוע מוקדם. ניתן כמובן לפנות לבית חולים ולבצע את הבדיקה אך זה כרוך באשפוז שכרגע אינו הכרחי בשלב הברור. בלית ברירה זה יכול להיות פתרון אשמח לעזור במידת הצורך בפניה לבית חולים רמב"ם . טלפון מזכירת אאג ילדים 047774144

06/06/2021 | 08:17 | מאת: א

ברמב"מ קבעו לו ה ct לסוף החודש וזה מלפני שבועיים.. בטענה שמקבלים ילדים פעם בחודש. צירפתי תמונה לפוליפ הרופא אומר שאין מה לעשות רק לחכות לתור

ברור שיש מה לעשות מציע שתגיעו איתו למרפאה שלי ברמב"ם ביום א או ד (אפילו היום) וננסה לקדם זאת לאחר בדיקתו ניתן לקבוע עם מזכירת אאג ילדים ב 047774144 [email protected]

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים