בדיקת משטח באוזן לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/08/2010 | 21:25 | מאת: הילה

רופא ילדים ערך לביתי בדיקת משטח באוזן מכיוון שהשתעלה.ביתי סבלה בעבר מדלקת באוזן ומידי פעם נערך לה ניקוי באוזן ע"י רופא אא"ג. להלן התוצאות: Fungus-C.parapsilosis מה זה אומר?למה הפטריה הנל גורמת וכיצד ניתן להיפטר ממנה תודה מראש.

שלום הילה לא ברורה למה נלקחה תרבית מהתחלה. האם היו תלונות אוזניות דוגמת גרד, כאב והפרשה מהאוזן ? שיעול לא ממש קשור לענין. חיידקים ופטריות חיים באופן טבעי באוזן ללא גרימת מחלה כלשהי. רק כאשר יש יציאה מאיזון עקב טראומה לתעלת השמע (עקב ניקוי עצמי וכניסת מים ) מתפתחת דלקת. במידה והמשטח נלקח בעת זיהום חריף צריך לקחת טיפות נגד פטריות. במידה ולא היה זיהום באוזן לסוג הפטריה אין חשיבות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שרות אאג ילדים, בי"ח רמב"ם 050-4039348 טל לקביעת תורים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים