תוצאות ct ילד בן ...9

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/05/2021 | 12:56 | מאת: דודו

שלום רב הילד בן 9 מתלונן על כאבי ראש לסירוגין פנינו לרופא עיניים חשבנו שיש בעיה בראיה ואז הרופא עיניים שלח אותנו ל Oct ואחרי Oct שלח לביקור מקיף יותר סיטי . לציין שהילד גם כל הזמן עם ליחה מהגרון, דימום רב מהאף שביצענו לו צריבה כבר כמה פעמים ולא עזר. וכל תקופה בין חודשיים לשלוש עם נזלת ביצענו ct מח וארובות עיניים והנה התוצאות: בדיקת המח בגדר התקין ארובות עיניים ללא ממצא חריג עיבוי רירית בסינוסים מקסילריים דו"צ וכן בסינוסים אתמואידליים דו"צ . האם סינוסיטיס?? מה עלינו לעשות ומה הטיפול?

שלום מתשובת ה CT לא ניתן להסיק מסקנות. יש לפנות לרופא אאג ביחד עם הבדיקה עצמה ולא הפוענח כדי שיבדוק את הילד , ישמע את כל התסמינים שלו ויראה את ההדמייה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים