ניתוח שקד שלישי וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/05/2021 | 21:10 | מאת: ניתוח שקד שלישי וכפתורים

ד״ר שלום רב, בני בן חמש וחצי עתיד לעבור בספט לאחר החגים ניתוח כפתורים ושקד שלישי. קיימים נוזלים באזניים וירידה בשמיעה עד דרגה בינונית בשל כך. מנוזל באופן תמידי וישנן נחירות חזקות בלילה. האם ניתן בכל זאת לרשום לחוג שחייה בחודשיים הקרובים ? או עדיפות לחכות לקיץ הבא ? תודה רבה .

שלום אין כל בעיה להיות בחוג שחיה. להיפך שחיה במיחד בים יכלה להועיל לנזלת ושיפור בנשימה האפית. כוון שהניתוח מתוכנן לעוד 4 חודשים רצוי לחזור על בדיקת שמיעה בסמוך אליו. לעיתים יכול לקרות שיפור במיוחד בילד בן 5 שנים שמסוגל לקנח את האף

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים