מה זה ? כאב בפנים וראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/02/2021 | 20:45 | מאת: גילה

שלום דוקטור הבת שלי 15 לפני שהתחילו הכאבים היה כמו צינון אף סתום כאב אוזניים גרון... אחרי זה יש לה כאב ראש רק בצד ימין ובפנים בצד ימין כואב לה להתכופף היא אומרת שהכאב זה כמו שלועסים הרבה ואחר כך מפסיקים ויש קצת כאב אז ככה... חיממנו את האזור נהיה יותר טוב אבל עדיין קצת כואב אני נותנת לה טיפול כמו לצינון אבל עכשיו יש קצת כאב בצד שמאל אולי זה עובר? קראתי באינטרנט על סינוסיטיס ואמרו שזה בדרך כלל עובר לבד ולא צריך טיפול מיוחד אם זה לא אחמיר ... מה זה יכול להיות? מה לעשות ? תודה!

שלום רב בהחלט יתכן ומדובר בסינוסטיס רצוי לפנות לבדיקה של רופא הילדים טיפול בהתאם לכך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים