דונג שנעלם כמעט לגמרי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/02/2021 | 15:17 | מאת: איתי

שלום רב אני בן 30 ,מגיל קטן הייתי מאלה שהאוזניים שלהם היו "מייצרות מפעל" של דונג. מגיל 16 הייתי עד גיל 26 הולך כל 3-6 חודשים לניקוי אצל רופא . מאז גיל 26 אני כמעט ולא סובל מדונג רב באוזניים . הלכתי מספר פעמים בארבע שנים האלה לרופאי אף אוזן גרון והם טוענים שאין לי בכלל צרומן. אני שואל איך ייתכן הדבר ? האם זה בגלל שהגיל שלי עולה ?

אכן עם הגיל חל שינוי ביצירת צרומן אך לרוב זה קורה בגיל המאד מבוגר ומתבטא דווקא בצבירת יתר עקב סמיכות גבוה יותר.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים