תינוק בן שנה שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/01/2021 | 02:15 | מאת: חן

שלום רב דר בני בן 11 חודשים עבר לפני כ3 ימים ניתוח להסרת שקד שלישי. הוא היה קם עשרות פעמיים בלילות,לא נושם טוב,נוחר,ומידי פעם הפסקות נשימה. הניתוח עבר טוב הילד אוכל ומרגיש מעולה. לאחר הניתוח הוא נושם הרבה יותר טוב ופחות נוחר,ישן יותר טוב.אין ספק.אבל הוא עדיין נוחר לפעמיים והאף שלו קצת סתום מידי פעם. האם זה נורמלי שעדיין מידי פעם יהיו התסמינים שהיו לפני הניתוח? האם לוקח קצת זמן למקום להחלים לכן זה קורה?!יתכן והניתוח לא צלח בשלמותו? תודה מראש על המענה

שלום רב זה לחלוטין סביר . לוקח כשבועיים עד שההחלמה מסתיימת וניתן לדבר על התוצר הסופי של הניתוח דר גורדין

02/03/2021 | 18:57 | מאת: שני

אשמח לדעת מי הרופא שניתח ובאיזה בית חולים והאם עברו לו תופעות הלוואי שציינת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים