נגיעה בעינבל בגרון לילדה בת 16

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/09/2020 | 01:23 | מאת: אמא לילדה

שלום דר', לבתי בת ה-16 נתקע כנראה אוכל בגרון. היא הכניסה אצבע וניסתה להוציא וביקשה שאסתכל, ראיתי שהיא לחצה והזיזה בחוזקה את העינבל בגרון. כאשר היא פותחת את הפה אני רואה שהעינבל נוגע בלשון האם ככה זה אמור להיות? הבעיה שהיא טוענת כשהיא אוכלת היא מרגישה שהאוכל נתקע לה בגרון. האם היא גרמה לאיזה נזק בעינבל בלחיצה או בהזזה שחלילה הזיזה אותו מהמקום או שהוא התארך מהנגיעה שלה? יש דבר כזה? אם כן מה עושים? תודה רבה מראש מאמא המודאגת.

שלום יכול להיות שהענבל התנפח עקב טראומה מקומית (הכנסה של האצבע) . נזק לא סביר כלל . במדיה והתלונות נמשכות רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים