שאיבת שעווה באוזניים לילד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/04/2020 | 23:49 | מאת: תומאס

בשנה וחצי אחרונות אני לוקחת את בני בן 4 וחצי לרופאת א.א.ג לשאיבת שעווה מהאוזניים (לאחר טיפול בטיפות קליר אירס).חוזרים על הטיפול כל 3 חודשים. האם זה הגיוני שהרופאה חוזרת על התהליך כל 3 חודשים ומבקשת להקפיד? לילד אין בעיות שמיעה, מתפתח יפה ולא מתלונן על כאבים. אני חוששת שהרופאה מזמינה אותנו כל רבעון כדי למלא מכסת מטופלים ושזה לא באמת נחוץ.

לא מאמין שכך. ניקוי אוזניים אצל ילד לא ממש חוויה, לא למטופל וההורים וגם לא לרופא. יש אנשים ( גם ילדים) עם נטייה להצטברות מהירה של השעווה ובהם ניקוי חוזר במקום

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים