ניתוח סינוס פרה אוריקולקי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/04/2020 | 17:06 | מאת: avi

שלום דר אריה. במידה והוחלט לעשות ניתוח להסרת סינוס פרה אוקירולרי, האם הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה או מקומית, ומה הוא זמן ההחלמה לאחר ניתוח כזה ועד כמה גדולה הצלקת שנשארת לאחר ניתוח כזה(כאשר הנקב נמצא מעל הורגוס מחוץ לאוזן). בנוסף האם יש באמת הצדקה להסרתו עקב ריח לא נעים מידי פעם מהנקב? (

שלום רב זוהי תופעה מולדת. לחלק מהאנשים זה לא גורם לשום תסמנין ואז גם אין כל צורך בטיפול. לאחרים הביטוי הוא נפיחות חוזרת, הפרשות וריח לא תקין. במצבים כאלו ניתוח כן רצוי בכדי למנוע את התסמינים בעתיד. צלקת קטנה לרוב אינה נראית

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים