משיכה באף אצל ילדה.....

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/04/2020 | 17:58 | מאת: מלי

ד"ר נכבד שלום, בתי בת 4 וחצי, כבר יומיים מושכת באף כמעט ללא הפסקה, ללא נזלת או משהו שמעיד על צינון. כשניסיתי למצוא מידע על התופעה נתקלתי רק בפירושים על טיקים וכדומה. האם יכול להיות שבאמת יש לה גודש בפנים שמפריע לה ללא נזלת ומה אפשר לעשות כדי לעזור לה? או שזו תופעה שאכן מאפיינת טיקים? בתודה רבה מראש על תשובתך

שלום רב הכי סביר שמדובר בכל זאת בגודש אפי חריף כוון שהתלונות נמשכות רק יומיים. חודשים בטיקים בד"כ כאשר יש תסמינים ממושכים של חודשים. ניתן לנסות לשים מי מלח בתרסיס לאף . דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים