גירוד באוזן גיל שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/02/2020 | 23:50 | מאת: בני

שלום , מזה מספר חודשים שהילד מגרד את אוזנו בצורה עיקשת אך לא ניכר שהוא סובל מזה. רופאת ילדים לא ראתה שום דבר מעניין כשנבדק באטזן שגרתית לאחר מחלה, ללא קשר לגירוד. חשוב לציין שגם אשתי מגרדת את האוזן בצורה כפייתית וזה מאוד מציק לה. (קבענו לה א.א.ג . אבל לילד אנחנו מאופקים לגבי שהייה בקופ"ח בחורף כשהצורך לא ברור) מה יכול לגרום לגירודים? תודה

שלום רב יכולות לכך מספר סיבות. רצוי להבדק ע"י רופא אאג ואז אלי תקבלו בהירות טובה יותר. יכול להיות שיש רגישות עורית למים/ סבון ועוד .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים