סטרפטוקוק בגיל שלוש ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/02/2020 | 11:41 | מאת: גלית

שלום. ביתי בת 3.9 בחודש האחרון התלוננה מספר פעמים על כאבי גרון שחלפן מהר מאוד. לפני מספר ימים בבוקר התלוננה שוב על כאב גרון. שחלף כעבור יום. אתמול ראיתי תפליט על השקדים ולקחתי אותה הבוקר למשטח גרון. לא היה חום למיטב ידיעתי בחודש האחרון. אם מדובר בסטרפטוקוק, האם תחילת האנטיביוטיקה כחודש לאחר ההדבקה מסוכנת? אני קוקראת שיש להתחיל עד 9 ימים לאחר הסתמינים ופה כל פעם היו תסמינים וחלפו) לתשובתך אודה, אני מאוד דואגת.

שלום רב לא כל כאב גרון בהכרח מסמן דלקת. יש להמתין לתוצאות המשטח ואז להתייחס גם אם עברו כבר כמה ימים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים