בדיקת שמיעה ושעווה לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/11/2019 | 16:17 | מאת: אנונימי

שלום, יש לילד שלי (שנתיים וחודש) מחר תור לבדיקת שמיעה (חשש לעיכוב שפתי) לפני שבוע היה חולה ובבדיקה הרופא ראה שיש לו שעווה. הוא אמר לנו לנסות להמיס עם תרסיס שמן...במידה וזה לא עבר יש טעם ללכת לבדיקת שמיעה מחר? היא תוכל לתת לנו מידע כלשהו אמין על השמיעה שלו? או שבכלל לפני הבדיקה בודקים את האוזניים ויראו שיש שעווה אז יגידו לנו לא לעשות את הבדיקה...

שלום רב שעווה משפיעה רק בצורה מעטה על השמיעה. היא בעיקר מקשה על בדיקת האוזן ושלילת דלקת . בהחלט רצוי שהאוזן תהיה נקיה לפי בדיקת שמיעה אך ניתן לבצעה גם עם ששעווה כאמור ההשפעה על השמיעה אינה גבוה

27/11/2019 | 14:16 | מאת: אנונימי

תודה רבה!

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים