פגיעה בשמיעה בשל רעש?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/11/2019 | 23:09 | מאת: לי

שלום. בני בן כמעט ארבע. מאוד מוזיקלי. בחודשים האחרונים מתופף על סירים עם מקלות תיפוף. לעיתים בליווי מוזיקת רקע ולפעמים ללא. הוא מתופף מאוד חזק. בדכ כרבע שעה ברצף. מצטבר ביום כשלושת רבעי שעה. פתאום חשבנו שאולי זה עלול לפגוע לו בשמיעה. מחר נקנה לו אוזניות חיצוניות למתן את הרעש. האם יכול להיות שהשמיעה שלו כבר נפגעה מהנל? האם כדאי לעשות בדיקה ליתר ביטחון? תודה

שלום רב נזק שמיעתי מרעש קשור למשך החשיפה ולעוצמה שלו. ניתן לבצע בדיקת שמיעה אך נזק שמיעתי לא סביר בתיאור שניתן

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים