כאב באוזן לבחורה בת 17

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/10/2019 | 13:10 | מאת: דליה

שלום רב, בתי בת 17 היה לה נוזל באוזן, לאחר תקופה של חודש וחצי עם טיפול של מכשיר איירפופר הרגישה טוב והלכה רק לרופא לביקורת לוודא שהנוזל נעלם. הוא ביקש שתשכב על הצד ועם משפך קטן, לטענתה, הסתכל תחת מיקרוסקופ. כל הלילה כאבה לה האוזן. האם בדיקה כזאת יכולה לגרום לגירוי ולכאבים? תמיד הבדיקה נעשית עם מכשיר כמו אקדח האם הבדיקה הזאת חריגה ובעייתית? ממה נובע לה הכאב שלא היה לה קודם. הרופא אמר שהנוזל נספג. תודה על תשובתך.

30/10/2019 | 16:31 | מאת: דליה

אודה לך את תשובתך הכנה בגלל כאבים אחרי בדיקה. האם יכול בטעות כמובן, לקרות או קרה בעבר שמבדיקת אוזן עם ספקולום ומיקרוסקופ עור התוף נקרע עקב שהספקולום הוחדר עמוק מדי? או שפצע את תעלת השמע? מקרה כזה יכול לקרות? תודה על תשובתך.

שלום כאב עקב מגע ופציעה של תעלת השמע החיצונית בהחלט יכול לקרות בבדיקה שכזאת . התנקבות של עור התוף לא סבירה לחלוטין במידה והכאבים לא חולפים לחזור לרופא שבדק

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים