ניתוח כפתורים בגיל 9 עקב דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/09/2019 | 08:22 | מאת: שני

היי הבן שלי עוד חודשיים בן 9 מאז שהוא קטן סובל מדלקות אוזניים בגיל 3 עבר ניתוח כפתורים אך הכפתורים יצאו אחרי פחות מחודש , מאז הילד ממשיך לסבול מדלקות היינו אצל כמה רופאים אבל תמיד היו נותנים תרופות בלבד היום הייתי אצל רופא נוסף והוא המליץ לעשות ניתוח אני יצאתי מאוד מרוצה כי סוף סוף מישהו באמת מטפל בבעיה מהשורש כשהלכתי לקנות את הטיפות שהרופא נתן לייבוש של הדלקת הרוקחת מאוד התפלאה שהרופא נתן את הטיפות לחודש אז סיפרתי לרוקחת על המטרה של הניתוח היא מאוד התפלאה והמליצה ללכת לרופא נוסף . ברור שגם אני לא בעד ניתוח אבל הילד סובל כל הזמן . אשמח לעצתכם

שלום אין לי מספיק מידע בכדי להבין את מהות הבעיה ולהציע פתרונות. רצוי לעשות בדיקת שמיעה . לא ברור איזה ניתוח מוצע כפתרון . לעיתים יש מקו לבדיקות הדמייה כגון CT או MRI

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים