כאב ראש ו״גידול תת עורי״ ילד בן 5

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/09/2019 | 22:54 | מאת: אנא

הי שתי שאלות: 1. בני טס לא מעט וסובל בטעת שינוי לחץ אויר וכמובן נחיתה והמראה מכאב חד בראש מאחורה, שולל כי זה באוזניים. בדיקה רפואית תקינה. מה ניתו לעשות כדי להקל? או שמא יש בדיקה שכדאי לעשות? 2. הוסרו לו לפני שנה 2 פילומטריקסומה מהגבה ומהראש ( גבול העורף ) וכעת הוא ״הצמיח״ אחת חדשה בקרקפת והיא כמו הקודמות מכאיבה כך שאין מנוס מלהסירה ( רק אחרי ביוספיה נדע האם זה שוב פילומ׳), מדוע הן צצות שוב? האם מעיד על משהו?

1. לבדוק את האף אצל רופא אאג 2. לרוב בעקבות טראומה מקומית . בכל מקרה יודע מידע ניתן לקבל מרופא עור

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים