דלקות באוזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/08/2019 | 21:04 | מאת: לבנה

שלום רב,הבת שלי בת שנה..מגיל 7 חודשים כל חודש יש לה דלקת אוזניים,חום גבוה וכאבים..הרופא נותן כל חןדש אנטיביוטקיה נורפן או אוגמנטין...למשך 10 ימים..אחאי יומיים החום יןרד ...אבל הדלקת חוזרת שוב ושוב...ואני יודעת שזה לא בריא לתת כל חודש אנטיביוטיקה...האם דלקות חוזרות עלולןת לפגוע לה בשמיעה בעתיד?והאם אפשר להסתפק בטיפות ניזורל בלבד ללא אנטיביןוקיה לפה ...והאם אני יכולה לתת לה את האנטיוטיקה לפה רק למשך 3 ימים עד שהחום יורד כדי לא להעמיס על הגוף הרבה אנטיביוטיקה?..מותר ורצוי אולי להפסיק את הטיפול ולא לתת 10 ימים...יוצא שעל חןדש היא מקבלת אנטיביוטקיה. הבנתי שזה עלול לפגוע במעי(הבת שלי עברה בגיל חצי שנה הסרת דופליקציה במעי..)וכיום היא ילדה בריאה לכל דבר..השאלה אם זנ עלול לפגןע במעי....איך אפשר לטפל בתופעה של האוזניים כל חןדש או למנוע את המצב הזה?המון תןדה

שלום רב זה אכן מתסכל אך גם די שכיח . פתרונות מוצלחים אין 1. הוצאה מהגן 2. טיפול אלטרנטיבי 3. ניתוח כפתורים 4. טיפול אנטיביוטי מונע אף אחד מהם לא נותן מענה טוב . רצוי לפנות לבדיקה של רופא אאג

05/08/2019 | 15:51 | מאת: לבנת

תודה רבה. מדוע להוציא מהגן? והאם זה עלול לפגוע לה בשמיעה בעתיד?תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים