אוזן סתומה חודשיים ואוויר שיוצא בזמן הטית ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/07/2019 | 07:22 | מאת: מיכל

שלום רב דר' , לא ילדה אנא ממך תשובה כרופא מומחה בבקשה, האם ישנה אפשרות אפילו בלי כוונה כמובן, או שקרה אי פעם בעבר ברפואת א.א.ג שכתוצאה מבדיקת אוטוסקופ או ספקולום עם מיקרוסקופ נקרע עור התוף???? מאז הבדיקה האוזן סתומה כל הזמן (חודשים בערך), שאני מטה את הראש למטה מרגיש שיוצא אוויר ומין קליק כזה, שמעלה את הראש שוב יוצא אוויר וקליק ואז נסתמת האוזן. קליקים באוזן כמו בועות סבון בזמן שינה בלילה...והאם כתוצאה מבדיקה כזאת אפשרי לדחוס שעווה פנימה? אנא תשובתך הכנה חשוב לי לדעת איך להמשיך הלאה. והאם יציאת האוויר זה תסמין לקרע בעור התוף ????. המון תודה על תשובתך,,,

הכל יכול להיות אך לא ממש סביר. רצוי להגיע שוב לבדיקת רופא אאג שם ניתן לאשר או לשאול את החששות שלך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים