שימוש ממושך בדיספטיל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/07/2019 | 20:53 | מאת: מיטל

שלום רב. בני בן שנה וחודש. סובל מגיל 4 חודשים מדלקות אוזניים חוזרות, כאחת לחודש. בכל פעם קיבל אוגמנטין לטיפול. לפני חודשיים התחיל טיפול מונע בדיספטיל ובאמת לא היו דלקות אבל אוזן שמאל עדיין עם נוזלים לכן המליץ הרופא להמשיך בדיספריל. האם זהו הטיפול הנכון והאם נטילת התרופה לזמן כה ארוך מזיקה למערכת החיסונית של הילד?

ממש לא הטיפול הרצוי. גם לדלקות אוזניים חוזרות טיפול אנטיביוטי מונע כבר לא מומלץ. נזולים באזוניים בודאי שאין בו כל צורך כוון שאינו עוזר כלל. הנוזל יעבור לבד או שלא ללא קשר לטיפול בדספטיל

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים