אטלקטזה וכאב בשל רעש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2019 | 15:30 | מאת: טליש

שלום ד"ר :) ביתי בת 9 סובלת מנוזלים חוזרים. בבדיקת טימפנומטריה שבוצעה אתמול התקבלה תוצאה של -400 כלומר לחץ שלילי. אני רוצה לשאול האם יש קשר לכך שהרבה פעמים היא מתלוננת על כך שרעש בעוצמה חזקה גורם לה לסבל?? היום חמשל, חזרה בוכה מבי"ס וסיפרה שבחוג חלילית כאב לה מאד משום שכל הכיתה חיללה ביחד. גם צעקות חדות וכד' מפריעות לה מאד. תודה מראש על תשובתך

שלום רב יתכן צריך לבדוק את האזוניים בצורה יסודית. כמו כן לבצע בדיקת שמיעה שבה בודקים גם את הסבילות לרעש (באיזה עוצמה יש אי נחת )

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים