כניסת אוויר נמוכה לאוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/06/2019 | 23:02 | מאת: אפרת

שלום וברכה! היום הייתי עם בני בן 3.3 שנים אצל מומחה א.א.ג. הוא אמר שיש לו כניסת אוויר נמוכה (אם הבנתי נכון) לשתי האוזניים ואין מעבר טוב של אוויר לאוזניים. המלצתו היתה לחשוף את הילד כמה שיותר למים מלוחים ולהשתדל להימנע מחשיפה למים עם כלור. הוא אמר שטוב לקחת אותו למשל לים התיכון. רק שכחתי לשאול אותו אם הכוונה שצריך שיכנסו לו מים מלוחים לאוזניים על מנת לשפר את מעבר האוויר. מה דעת הרופא המשיב כאן בעניין? האם צריך שיכנסו מים מלוחים לאוזניים? כמו כן, האם אפשר במקום ללכת לים לטפטף לאוזן מי מלח? אם כן, ה באיזה ריכוז? (ברצוני לציין שבעבר הילד סבל מספר פעמים מדלקות אוזניים שכללו הפרשות נוזליות מהאוזן כמן נזלת) תודה מראש

שלום מי מלח ומי הים אמורי להכנס לאף. כניסת המים לאוזן לא תורמת לדבר

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים