בדיקת שמיעה בבית ספר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/05/2019 | 09:04 | מאת: שרית

שלום רב, לבני בן ה - 7 עשו בדיקת שמיעה בבית ספר וערך אחד לא היה תקין, באוזן שמאל, יש לו המיפלגיה שמאלית מלידה האם יש קשר? היינו אצל אף אוזן גרון הוא אמר לעשות בדיקת שמיעה נוספת במכון מתאים, מבדיקה קלינית אמר לא רואה משהו והילד אמר ששומע טוב, בלילה לא נושם דרך האף ונוחר קצת, מצילום נזופרינקס לפני שנתיים ראו הצרות קלה בנתיבי אוויר האם לבצע צילום נוסף?

שלום רב בדיקת השמיעה בבית ספר היא בדיקת סקר שאינה מדויקת או נעשית בתנאים המיטביים ולכן נכון נאמר שיש לבצע בדיקת שמיעה במכון שמיעה בכדי לאשר/ לשקול הפרעה שמיעתית. אין צורך בצילום נוסף דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים