אבאמיס- תרסיס אף לילד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/05/2019 | 16:31 | מאת: סיון

שלום רב, קבלנו טיפול תרופתי בשם אבאמיס (לחיצה אחת בכל יום) מרופאת אאג של הילד, בגלל נוזלים כרוניים באוזניים, ונחירות חזקות. משך הטיפול צריך להיות חודש וחצי ולאלכס מכן חזרה לבדיקה אצל אאג ובדיקת שמיעה חוזרת. מזה שבוע שהילד בעיקר בלילה משתעל ונשמע מאוד חנוק בשיעולים שלו. האם יש קשר לתרופה לשיעולים? האם עלינו להפסיק מידית את התרופה? אודה לתשובה. סיון

אין קשר בין השיעול לשימוש בתרסיס. לפנות לרופא הילדים להערכה ומציאת הסיבה לשיעול

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים