סינון שמיעה חוזר יילודים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/05/2019 | 14:15 | מאת: מלי

שלום, תינוקת שנולדה ב-18.04 בוצע סינון שמיעה אחד שכשל ב-2 האזניים, מכיוון שהבדיקה בוצעה ביום ו' ובמוצ"ש השתחררו כבר מבית החולים לא הספיקו לחזור על הבדיקה והזמינו לשוב לביה"ח עד חודש מהלידה, מתי מומלץ לחזור על הבדיקה קרוב יותר ללידה או קרוב לחודש? כמו כן כאשר אנו משמיעים לה קולות כמו נשיקה או מחיאות כף היא מגיבה במצמוץ בעיניים (תוך כדי שינה) האם זה יכול להרגיע? תודה רבה מאד

שלום רב המדיניות משתנה בין בתי החולים אך זהו הטווח הזמן הסביר דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים