ניתוח כפתורים בפעם שלישית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/01/2019 | 19:21 | מאת: יפה

נכדתי בת 7 עברה כבר 2 נתוחי כפתורים באוזן כי היו לה נוזלים .שוב מצאו הצטברות חוזרת של נוזלים והשמיעה שלה נפגמת. הרופא לא הבטיח שהפעם הניתוח יצליח. האם קיימים טיפולים אחרים :דיקור משטר אכילה .... האם היא צריכה כל הזמן לעבור ניתוח כפתורים? מודים לך על הייעוץ

שלום רב ההפרעה של נוזלים באזוניים שכיחה מאד בילדים. חזרה פעם שלישית בגיל 7 שנים פחותש כיחה ומצביעה על הפרעה ממשוכת יותר באוורר האוזניים. צריך לשקול במקרים אלו גם ניתוח לכריתת השקד השלישי. ניתן לנסות מכשיר EARPOPPER שלעיתים יכולים למנוע ניתוח אך אינו מתאים לכל הילדים .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים